Waarom gratis BB Forum?

Het doel van BB Forum is om u snel, eenvoudig
en volledig gratis forums aan te bieden.

Iedereen kan een gratis forum aanmaken om te discussiëren met vrienden, collega's en andere mensen op het web. Een BB Forum is ook uitstekend geschikt om te integreren in uw website.

Snel

"Snel" is ons eerste sleutelwoord. Zo kunt u in geen tijd uw gratis BB Forum lanceren. Emails, die naar onze hulpdienst worden gemaild, worden ook zo snel mogelijk beantwoord. Om een kwalitatief forum te kunnen aanbieden zorgen we er ook voor dat de servers waarop de forums staan snel en betrouwbaar zijn.

Eenvoudig

Eenvoudig is het zeker om een eigen BB Forum aan te maken. U hoeft enkel een kort formulier in te vullen en daarna uw forum te activeren. Dus in een slechts enkele minuten heeft u een eigen forum online staan!
U heeft ook geen kennis nodig om uw BB Forum te installeren en te updaten.

Volledig Gratis

BB Forum biedt een geheel gratis forum aan, ongeacht hoe druk uw forum bezocht wordt of hoeveel berichten er worden gepost. Zo hoeft u geen dure webruimte betalen en heeft iedereen de kans om een eigen forum te starten. Daarbij krijgt u een gratis domeinnaam aangeboden zodat uw BB Forum eenvoudig kan bezocht worden.

Geen Limieten

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal bezoekers, leden of berichten uw BB Forum heeft. Hoe groot, uitgebreid en druk bevolkt uw forum ook wordt, het blijft volledig gratis! We maken dagelijks een back-up van al onze databases en bestanden zodat we kunnen garanderen dat uw data niet verloren gaat.

Uitgebreide functionaliteit

Wij gebruiken phpBB als forum software. Deze professionele software bevat vele mogelijkheden om uw forum te beheren. Omdat deze software altijd up-to-date is zorgt dit ook dat u altijd van de nieuwste functies. Zo kunt u forumcategorieën toevoegen, privé berichten naar andere leden sturen, de forumstijl aanpassen en nog veel meer. BB Forum biedt daarboven nog eens de unieke mogelijkheid om zelf bestanden te uploaden. Beheerders van een BB Forum kunnen tot 10mb bestanden online plaatsen! Deze kunnen dan gratis door de forumbezoekers gedownload worden.
Om van extra functionaliteiten te genieten kunt u een Gold Membership aanvragen, kijk vlug hier voor meer informatie.

Integreerbaar

We hebben er voor gezorgd dat BB Forums ideaal geschikt zijn om in uw website te integreren. Zo kunt u uw eigen logo uploaden die bovenaan het BB Forum wordt weergegeven. Daarnaast kunt u de stijl van uw forum kiezen uit een uitgebreide collectie, klik hier voor enkele stijlvoorbeelden.

Nederlandstalig

BB Forum is een Nederlandstalige website die gericht op personen die een Nederlandstalig forum willen aanmaken. Onze website en helpdesk zijn ook volledig Nederlandstalig.


Wij bieden dus uitgebreide mogelijkheden, kwaliteit en goede service aan en dat helemaal gratis!